Æble muffins m. karamel

Klatkager med; frisk frugt, cremefraiche og hasselnødder.

img_2737


Det her er et godt forslag til en lækker, mættende og frisk morgenmad. Man kan bruge lige den frugt man har lyst til og som der er sæson for.


Ingredienser klatkager; 2 pers.

1,5 dl grødris

1,5 dl vand

1/2 liter laktosefri mælk

1 økologisk æg

1 spsk flormelis

1 knps. salt


Diverse;

2 spsk rismel

Frisk frugt

Ristede hasselnødder

1 bøtte laktosefri creme fraiche

1 vanilje stang

Saft fra 1/2 lime.

Smør til stegning

Fremgangsmåde;


  • Kog risene op sammen med vandet og salt. Tilsæt mælk og lad det koge ved svag varme, i ca. 30 min.
  • Lad risengrøden køle af. I mellemtiden kan du skære frugt, riste dine hasselnødder og blande cremefraiche med vanilje, og lime saft så du får en lækker creme.
  • Når risengrøden er kølet af, blandes den med æg, flormelis og mel.
  • Steg klatkagerne i smør, til de er brunlige på hver side.
  • Server med frisk frugt, hasselnødder og creme fraiche dressing!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble muffins m. karamel