Klatkager med; frisk frugt, cremefraiche og hasselnødder.
Det her er et godt forslag til en lækker, mættende og frisk morgenmad. Man kan bruge lige den frugt man har lyst til og som der er sæson for.
Ingredienser klatkager; 2 pers.
1,5 dl grødris
1,5 dl vand
1/2 liter laktosefri mælk
1 økologisk æg
1 spsk flormelis
1 knps. salt
Diverse;
2 spsk rismel
Frisk frugt
Ristede hasselnødder
1 bøtte laktosefri creme fraiche
1 vanilje stang
Saft fra 1/2 lime.
Smør til stegning
Fremgangsmåde;
- Kog risene op sammen med vandet og salt. Tilsæt mælk og lad det koge ved svag varme, i ca. 30 min.
- Lad risengrøden køle af. I mellemtiden kan du skære frugt, riste dine hasselnødder og blande cremefraiche med vanilje, og lime saft så du får en lækker creme.
- Når risengrøden er kølet af, blandes den med æg, flormelis og mel.
- Steg klatkagerne i smør, til de er brunlige på hver side.
- Server med frisk frugt, hasselnødder og creme fraiche dressing!
Ingen kommentarer endnu