Brunch inspiration.
“Brunch og lange morgener klinger bare helt fantastisk, og så er det bare skønt at forkæle sine kære med en lækker brunch. Udover det så er den her “opsætning” lowfodmap-venlig.”
Elementer til 2 mennesker;
2 blødkogte æg.
2 skiver brød med gratineret gedeost og sprød parmaskinke.
2 skiver brød med cherrytomater og frisk mozzarella.
Laktosefri naturel yoghurt med friske blåbær, ristet kokos og lys sirup.
Peanut-banan-pandekager.
Handleliste;
- En bakke økologiske æg
- En pakke gedeost, skal være osten ikke den smør-bare
- En pakke frisk øko mozarella
- En pakke parma – eller serranoskinke
- En karton laktose-fri yoghurt
- Friske øko blåbær
- Kokosmel
- Lyssirup
- Peanutbutter
- 1 moden øko banan
- Laktosefri mælk
Fremgangsmåde og opskrifter;
Hvis du skal bage brød, så start med det. Brug følgende opskrift; http://trebor.bloggersdelight.dk/2016/06/11/flutes-med-soltoerret-tomater/
Skær de økologisk cherrytomater i halve, og put dem i ovnen på 180 grader med olie, basilikum og lidt salt.
Lav pandekagedejen, denne består af 1 stor moden banan, 2 øko æg, 2 gode spsk peanutbutter, 25 g havregryn, 1 tsk vaniljesukker, evt. lidt rismel eller laktose-fri mælk afhængig af konsistensen.
Steg pandekagerne på en pande med lidt smør eller smagsneutral olie.
Kog to æg i 5 1/2 minut.
Rist kokosen på pandekagepanden til den er brunede.
Skær osten i skiver. Put gedeosten på brødet og brug grill funktionen i ovnen til at gratinerer gedeosten.
Saml det hele og anret det flot på bordet.
Ingen kommentarer endnu