Whoopie pies med; aroniabær og vanilje

Majswraps.

IMG_2524

Majswraps eller madpandekager er noget der ofte står på madplanen, hjemme hos mig. Det er rigtig simpelt at lave og du kan kører et lidt ‘tøm køleskabet’ princip.

De her er med kødsovs, cherrytomater, spidskål, gulerødder, det grønne af forårsløg, laktosefri flødeost og revet ost. Men man kan jo putte alt i sådan en satan, og det smager så godt! – udover det er det også en frokost favorit.

Opskrift majswraps; ca. 6-8 stk.

6 æg

250 g majsmel

Det grønne af 4 forårsløg

Lidt persille

1 tsk salt

1-2 dl laktosefri mælk (evt. erstattes af danskvand)

Fremgangsmåde;

Bland æg og mel. Tilsæt mælk eller danskvand, lidt efter lidt, og pisk dejen jævn. Tilsæt forårsløg, persille og salt.

Bag pandekagerne på en varm pande i olie til de er brune.

Fyld dem med lige hvad du kan lide og spiiiiis!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whoopie pies med; aroniabær og vanilje