Cheesecake; med blåbær og saltkaramel

Æble muffins m. karamel

img_2695

Disse muffins rammer et rigtig godt sted her i efterårskulden!

ingredienser; ca. 10 muffins

2 øko æg

1/2 dl sukker

100 g boghvedemel

80 g rismel

1 stort æble i tern

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

2 spsk olie

1 dl natural laktosefri yoghurt (kan erstattes af mælk)

Evt; 1 dl karamelsauce, link;http://trebor.bloggersdelight.dk/2016/10/13/fyldte-chokolader/, og 1 dl. ristet hasselnødder.

Fremgangsmåde;

  1. Lav karamelsauce hvis du ønsker at bruge det i din kage.
  2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  3. Pisk sukker og æg sammen til det skummer hvidt.
  4. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål for sig.
  5. Pisk æggemassen og de tørre ingredienser sammen, og tilsæt æble, yoghurt og olie.
  6. Hvis du bruger karamelsauce, så ris hasselnødder på en pande, hak dem fint og bland dem med saucen.
  7. Pensel muffins formene med olie og put lidt dej i bunden, så det dækker bunden. Tilsæt herefter 1 tsk, karamelsauce, og put dej ovenpå igen, så karamelsaucen er inden i midten af kagen.
  8. Bag kagerne i 10-12 minutter, og lad dem herefter køle.
  9. Server med cremefraiche eller flødeskum og en varm kop thé 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake; med blåbær og saltkaramel