Broccoli gratin

Glutenfri Hindbærsnitter

IMG_0899
Så er sommeren over og hvad er mere sommerligt end lækre hindbærsnitter pyntet med hyldeblomst! Opskriften her er både glutenfri og LowFodMap venlige. Brug gerne en syrlig syltetøj for at skabe et modstykke til den søde glasur. Kan også pyntes med fine frysetørret hindbær!


Ingredienser:

1 dl havregryn (gerne blendet) økologisk

1 dl majsmel økologisk

3 dl rismel økologisk

1 tsk bagepulver

5 spsk vand

1 tsk vaniljepulver

2 spsk olie

2 tsk HUSK

1 glas økologisk hindbærsyltetøj ca.

2 æg

Flormelis til glasur.


Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og tilsæt herefter vand, olie og æg. Ælt dagen til den er sammenhængende.

Tænd ovnen på 180 grader.

Del dejen i 2 lige store dele, og rul hver del ud til en firkant, ca 1/2 cm tyk. Skær kanterne på dejen så den bliver flot og lige.

Bag de to deje ca 10 min i ovnen – ikke for meget da de stadig skal være lidt bløde til at skære!

Lad dejen køle af og smør herefter den ene med hindbærsyltetøj efter smag, – jeg foretrækker et godt gavmildt lag!

Læg dejene sammen og skær dem i ud efter smag.

Bland flormelis og vand og hæld det udover hindbærsnitterne, og drys til sidst med hyldeblomst.


Denne opskrift er LowFodMap venlig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli gratin