Hjemmelavet hyldeblomst

Glutenfri pandekager

IMG_0967


De her pandekager og virkelig lækre, og minder meget om “normale” pandekager. De er lavet med kokosmælk hvilket jeg synes smager virkelig lækkert! Kokos-smagen dominerer ikke, men giver bare en god sødme.


Ingredienser:

2 økologiske æg.

2,5 spsk økologisk rørsukker.

2 spsk vaniljesukker.

1 spsk bagepulver.

2 spsk økologisk rismel.

3 spsk økologisk majsmel.

1 spsk økologisk havregryn.

1 dåse økologisk kokosmælk.

Økologisk smør eller kokosolie til stegning.

Fremgangsmåde:

Start med at piske sukker og æg sammen.

Tilsæt alle de tørre ingredienser og pisk det sammen.

Tilsæt til sidst kokosmælk og pisk massen glat.

Sæt en pande på middel varme og steg pandekagerne i smør.

Tip:

Pandekagerne kan godt være lidt porøse, lad derfor vær med at lave dem alt for store da de bliver svære at vende.

Opskriften er LowFodMap venlig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet hyldeblomst