Glutenfri Hindbærsnitter

Hjemmelavet hårde karameller

IMG_0919 IMG_0922

 

Ingredienser:

1/4 l, laktosefri fløde

1 dl lys sirup

100 økologisk smør

250 g rørsukker

1 tsk vaniljesukker

1 tsk salt

200 g saltet jordnødder

Fremgangsmåde:

Smelt smøret på en pande. Når smøret er smeltet tilsættes de øvrige ingredienser på nær jordnødder. Kog massen ved medium varme i ca 30-40 minutter.

Når massen har kogt færdigt tilsættes nødderne, og massen hældes massen over i et fad eller på en bageplade med bagepapir.

Massen køles og karamellerne hakkes i stykker med en kniv.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri Hindbærsnitter