Ris kiks Snack

Spaghetti Carbonara

 

Godaften!

Hermed en nem og hurtig opskrift på spaghetti carbonara – tilmed relativ “sund”. Italienerne ville uden tvivl få et lettere anfald over at jeg kalder denne ret for spaghetti carbonara – så på forhånd undskyld! 😉

Retten er til 2.prs.

200 g Spaghett (glutenfri)

Frisk spinat – ca. 300 g.

Bacon – en hel pakke (de plejer at være nogenlunde samme størrelse)

Mozzarella – ca. 100 g.

Grønne bønner – ca. 200 g.

Opskrift:

  1. Sæt spaghettien over – husk at salte vandet. Sæt samtidig vand over til bønnerne (hvis du bruger friske bønner) – hvis du bruger frosne kan du bare koge i en elkedel og hælde over til sidst.
  2. Steg baconen sprød på en varm pande.
  3. Skyl spinaten og put den på panden med baconen.
  4. Pisk æggene og krydr dem med salt og peber.
  5. Når pastaen har kogt færdig smides den på panden sammen med spinaten og baconen. Æggemassen tilsættes og der “røres” konstant, indtil det er blandet godt sammen – pas på med at give det for meget da det derved kan blive tørt.
  6. Spaghetti retten toppes med mozzarella og serveres med bønnerne ved siden.

Fif:

Top retten med lidt frisk basilikum for at give ekstra smag.

            11349054_10207052694181866_436801549_n      11279984_10207052694221867_834261389_n

 Husk:

Spinat har en begrænsning på ca. 150 g. pr. portion, hvis man følger LFMD.

Spaghettien jeg har brugt er glutenfri og lavet på majs – og ris mel. Man kan fx få glutenfri spaghetti i Føtex, ellers er almindelig pasta også ganske anvendeligt.



Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ris kiks Snack