Sommerdrink; Vandmelon velkomstdrink

Hjem kære hjem;

bloggen væk2

Kære bloggen.

Det sidste (lange) stykke tid har jeg været fuldstændig inaktiv på bloggen. Dette skyldes at jeg har været ude at rejse i Asien og at jeg simpelthen ikke har følt mig specielt inspireret på det seneste. For at drive en passioneret og inspirerende blog er man nødt til at gøre det helhjertet, og det har ikke været muligt for mig på det seneste.

Men….

Nu er jeg tilbage med fuld fart på! Jeg har brugt meget tid på at tænke over hvad jeg vil bruge bloggen til og hvad den skal repræsentere. Jeg er nået frem til at min vision med bloggen er at give mig selv et kreativt frirum. En platform hvor jeg kan dele ud af mine tanker, ideer, opskrifter, projekter osv.  Bloggen vil derfor fremover ikke kun fokuserer på opskrifter og madlavning – selvom det stadig vil være en stor del, – men også på indretning, muligvis noget mode, DIY-projekter, holdninger til dvs. emner, osv.. Alt sammen ting jeg elsker og som fylder utroligt meget i min hverdag! – jeg håber samtidig at udvidelsen vil gøre at der kommer til at blive opdateret noget mere. Mit mål lige nu er at re-designe bloggen en smule og at få smidt nogle indlæg afsted!

Håber i vil følge med endnu engang!

Mie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerdrink; Vandmelon velkomstdrink