Lasagne

Breakfast 4 ways

Hej Bloggen

Det er uendeligt lang tid siden jeg har været aktiv – og det er der gode grunde til. Jeg har rejst, jeg er startet på studie osv… Men nu er jeg har igen med nye friske ideer og vi starter i morgenmads-området. Jeg ser tit folk spørge om inspiration til morgenmad, så her er 4 forskellige forslag til hvad man kan spise om morgenen.
IMG_0107
  IMG_0090IMG_0103  IMG_0188

Første forslag er en god portion laktose-fri natural yoghurt. På toppen er der 25 g. havregryn, tørret kokos (ca. 10 g.), blå druer skåret i halve, og en banan. For at give det lidt sødme (hvis man er til det) har jeg toppet det med ahornsirup – det er smag og behag.

Andet forslag er lidt mere omfattende og man kan vælge bare at lave noget af det. – men hvis man har lyst til at forkæle sig selv en søndag (eller bare er mega overskudsmenneske) så gå all in.

Det består af et spejlæg steg på begge sider (igen smag og behag), dertil har jeg skåret noget kyllinge pålæg i skiver og steg det. Så har jeg lavet en form for “stuvet” spinat (maks. 150 g. – jeg har en mega forkærlighed for spinat), til sidst har jeg lagt 2 stykker knækbrød til og lidt vindruer.

Tredje forslag minder lidt om første forslag så jeg ville ikke gå over skålen med yoghurt. Bollen er bagt ud fra opskriften fra madgudinden – absolut den bedste og eneste bolle opskrift som jeg bruger (kan bruges til brød, pizza osv.. – link til opskrift nederst på siden)

I mine boller har jeg tilsat sesam og reven squash (husk der er mængdeangivelse på squash) og det fungerer mega godt! som pålæg har jeg brugt kyllingepålæg (husk at læs bag på pakkerne de kan ofte indholde glukosesirup eller krydderier) – jeg bruger den fra 3-stjerne (frokost favorit) og dertil en skive ost. Bollen er ristet så osten er smeltet let.

Fjerde forslag er virkelig en af mine favoritter. Det er hirse -/havregrød. 1 dl hirseflag og 1 spsk. havregryn koges med 3 dl vand. tilsæt 1 tsk. sukker og et knips salt. Til sidst plejer jeg at tilsætte frosne hindbær, blåbær eller andre bær (ikke over 90 g) og rører det sammen til de er bløde.

På toppen drysser jeg kanal og sukker og vupti! super lækker, frisk og hurtig morgenmad. Man kan også tilsætte tørret kokos, friske bær eller nødder.

Her har i mine morgenmadsfavoritter! jeg håber det inspirere lidt og gør jeres hverdag en smule nemmere!

Link til bolle opskrift: http://madgudinden.blogspot.dk/2013/01/grove-glutenfrie-boller.html

Bollerne kan varieres på en milliard måder og er virkelig hurtige at bikse sammen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne