Hjemmelavet frisk pasta

Lasagne

Her er så opskriften på den famøse lasagne med friske lasagneplader (se forrige indlæg). Lasagnen her er peppet lidt op med bl.a. rødvin. Jeg synes personligt at rødvin i mad er genialt!

Jeg har glemt at skrive lidt ingredienser på tavlen, men sådan går det jo. Udover det der står på tavlen skal du bruge 150 gram mozzarella og lasagneplader.

11337131_10207146257880900_258027075_n

Ingredienser:

400 g hakket oksekød

2 dåser flået tomater el. ca 500 g friske (store) tomater

1 dåse tomatpuré

1/2 glas sorte oliven

1,5 – 2 dl rødvin

2 tsk paprika

Basilikum – gerne frisk!

  1. Varm olie op i gryde. Tilsæt ca. en spsk. paprika, 2 tsk. salt og al kødet. Svits det til kødet er brunet igennem.
  2. Til de flået eller friske tomater, tomatpure, rødvinen og oliven. Lad det simre i mindst. 20 minutter – jo længere tid jo bedre smag, især hvis du bruger friske tomater.
  3. Tilsæt resten af krydderierne (mængde efter smag), og smag det hele til med salt og peber, og evt. lidt mere paprika.
  4. Sæt ovnen på 200 grader. Saml lasagnen – start med lidt kød i bunden, derefter lasagne plader (eventuelt friske som der er en opskrift på i forrige indlæg), bliv ved sådan indtil du synes at lasagnen har lag nok. På toppen drysses mozzarella.
  5. Bag lasagnen ca. 20 – 30 minutter ved brug af friske plader, og ca. 40 minutter ved brug af almindelige lasagneplader.
  6. http://flavorfulfavor.bloggersdelight.dk/2015/05/28/hjemmelavet-pasta/ følg linket her eller søg under kategorien “italian style” for opskrift på friske lasagneplader.
  7. Top din lasagne med lidt frisk basilikum – and enjoy!11349814_10207146258120906_2002125298_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet frisk pasta