Boller i karry

Shopping i Sverige

Godaften!

I tænker helt sikkert, “hvad snakker hun om?” “shopping i Sverige? er det her ikke en mad blog” – og jo det er det, men lidt shopping skader vel ikke – og især ikke når det her handler om at finde glutenfrit, laktosefrit og lfmd produkter til meget billigere penge!

Det her er nemlig et lille fif fra mig.

For et par uger siden var jeg i Sverige for at shoppe fødevare. Min far havde set den her artiklen omkring hvor meget billigere bl.a. glutenfrie produkter var i Sverige, så vi valgte at tage køreturen – og det var altså en rigtig god idé!

For det første er udvalget i Sverige langt større! – for mig var det ligesom at være kommet i paradis. Udover udvalgets størrelse var priserne betydeligt lavere og meget mere “reasonable” end her i Denmark.

sverige

Det her var dagens fangst for mig. Jeg slap 1200 svenske kroner for alt det her (og lidt til) – jeg vil gætte på at havde kostet et par tusind i Denmark.

Vi var i det der hedder ICA max, som skulle være det sted med det største udvalg.

Så hvis i er trætte af overpriser og har en stor bil (og i evt. er et par stykker) så afsted med jer mod Sverige! – det kan kun anbefales her fra.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller i karry