Mozzarella Sticks!
Oh yeah – det fortjente altså et udråbstegn!
Damn… hvor jeg elsker mozzarella sticks, og nu har jeg bikset en opskrift sammen så i også kan få fornøjelsen af at nyde disse herligheder! so here it goes:
Ingredienser:
Mozzarella (brugte Budget Mozzarella fra Føtex)
Ca. 100 g. rasp lavet på majs
Ca. 100 g. boghvedemel
Oregano, salt og chili pulver
2 æg
Smags neutral olie (fx. solsikke)
Opskrift:
– Hæld olie i en gryde indtil der er omkring 2-3 cm, og sæt den på høj varme
– Skær mozzarellaen i stænger.
– Put mel i en skål, æg i en skål og rasp i en skål – i raspen blander du en tsk. oregano, salt og lidt chili pulver.
– Start med at rul mozzarella stængerne i mel, herefter æg, så rasp, tilbage til æggen og til sidst rasp igen. Så burde du have et god lag “panering”.
– Sørg for at olien er helt varm ved at smide et lille rasp korn ned i og se om det syder omkring det. Skru ned for varmen og læg derefter de paneret stænger ned i – Ca. 2-3 stykker af gangen afhængig af din gryde størrelse.
– Lad stængerne syde i gryden indtil de har fået en fin brun farve og tage dem derefter op – og Voila Mozzarella sticks!
Tip:
Mozzarella sticksene kan nydes med en frisk laktose fri yoghurt dip! – det kun fantasien der sætter grænser.
Ingen kommentarer endnu