Kartoffel tærte

Mozzarella Sticks!

Oh yeah – det fortjente altså et udråbstegn!

Damn… hvor jeg elsker mozzarella sticks, og nu har jeg bikset en opskrift sammen så i også kan få fornøjelsen af at nyde disse herligheder! so here it goes:

IMG_0221

Ingredienser:

Mozzarella (brugte Budget Mozzarella fra Føtex)

Ca. 100 g. rasp lavet på majs

Ca. 100 g. boghvedemel

Oregano, salt og chili pulver

2 æg

Smags neutral olie (fx. solsikke)


Opskrift:

– Hæld olie i en gryde indtil der er omkring 2-3 cm, og sæt den på høj varme

– Skær mozzarellaen i stænger.

– Put mel i en skål, æg i en skål og rasp i en skål – i raspen blander du en tsk. oregano, salt og lidt chili pulver.

– Start med at rul mozzarella stængerne i mel, herefter æg, så rasp, tilbage til æggen og til sidst rasp igen. Så burde du have et god lag “panering”.

– Sørg for at olien er helt varm ved at smide et lille rasp korn ned i og se om det syder omkring det. Skru ned for varmen og læg derefter de paneret stænger ned i – Ca. 2-3 stykker af gangen afhængig af din gryde størrelse.

– Lad stængerne syde i gryden indtil de har fået en fin brun farve og tage dem derefter op – og Voila Mozzarella sticks!

IMG_0218

Tip:

Mozzarella sticksene kan nydes med en frisk laktose fri yoghurt dip! – det kun fantasien der sætter grænser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffel tærte